Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Català Español

Les Franqueses se suma a SOS Mentoring.

11/05/2022

Aquest programa dona suport a petites empreses a través de voluntariat.

L'Ajuntament de les Franqueses s'ha sumat al programa SOS Mentoring, una iniciativa que promou el voluntariat entre empresaris/es i directius/ves com a mentors/es de petites empreses i de persones emprenedores amb negocis de recent creació. L'objectiu és ajudar a afrontar amb èxit processos com el creixement de l'activitat, la reorientació del model de negoci, la transformació digital, la internacionalització o una situació de crisi.

SOS Mentoring compta amb 250 voluntaris/es que ja han donat suport a més de 300 petites empreses per a què puguin fer front a la crisi i mantenir més de 850 llocs de treball. Els mentors/es voluntaris/es fan un acompanyament personalitzat compartint la seva experiència.

Si la vostra empresa o negoci està interessada en rebre acompanyament d'un/a mentor/a o voleu ser voluntaris/es i compartir la vostra experiència us podeu inscriure a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucar al 938 443 040.

Aquest projecte forma part del programa de voluntariat de la Fundació Autoocupació en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.

GestorDeContinguts.cat