Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Català Español

3a edició de les jornades formatives per a emprenedors i empreses

11/05/2016

Sota el títol f-EMpresa f-EMprenedors, l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de les Franqueses, conjuntament amb els ajuntaments de l’Ametlla, Canovelles, la Garriga, Figaró-Montmany i Tagamanent, ha organitzat dues jornades amb tot un seguit de píndoles formatives totalment gratuïtes adreçades a emprenedors i empreses. 

Les jornades es faran els dies 24 i 25 de maig a Can Ribas-Centre de Recursos Agraris. El dia 24 hi haurà quatre xerrades: la primera serà Tinc una idea!! Puc convertir-la en negoci?; la segona, Reempresa: aprofita l’oportunitat d’un negoci en funcionament; la tercera serà Màrqueting de guerrilla; i la quarta, 5 coses que els autònoms han de saber i ningú els hi explica

El dia 25 hi haurà la xerrada Com vendre més i millor, una altra que porta per títol Descobreix les noves fonts de finançament alternatives, i just abans de la cloenda tindrà lloc la píndola Exprimeix Facebook i WhatsApp al teu negoci

Si en voleu saber el nom dels ponents i els horaris concrets de cada xerrada, podeu consultar el document adjunt. 

Per participar en qualsevol de les píndoles formatives caldrà confirmar-ne prèviament l’assistència a: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o al telèfon 938 443 040. Les jornades compten amb la col·laboració del departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, els projectes Catalunya Emprèn i Reempresa, la Diputació de Barcelona i el Fons Social Europeu.

GestorDeContinguts.cat