Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Català Español

L’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès s’incorpora al Centre de Reempresa de Catalunya per garantir la continuïtat de les empreses del seu territori

08/04/2014

La Diputació de Barcelona i la patronal Cecot van signar, fa prop més d’un any i mig, un acord de col·laboració per difondre i estendre la Reempresa a la província de Barcelona com un model d’emprenedoria i de creixement empresarial consolidat i que incideix en la continuïtat de les empreses. En definitiva, es treballa per aconseguir crear a Catalunya un mercat únic per la compra-venda d’empreses.

 

La Diputació de Barcelona desenvolupa el treball en xarxa amb els ajuntaments i la incorporació de l’Àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès s’emmarca en l’eix de treballar junts per consolidar el teixit empresarial existent i reforçar la seva competitivitat. A partir d’aquest mes d’abril,Les Franqueses disposarà d’un Punt d’Atenció del Centre de Reempresa de Catalunya dins de l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament, on s’oferirà assessorament tant als empresaris que volen vendre la seva empresa  com als reemprenedors i reemprenedores disposats a donar-los continuïtat. L’objectiu de la Reempresa, que fa extensible amb aquesta col·laboració, és impulsar i estructurar la transmissió d’empreses per tal de generar creixement econòmic, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació al municipi.

 La presentació d’aquest nou servei es farà el 22 d’abril a les 12h a la Sala de Plens de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès. Per assistir-hi cal confirmar l’assistència a l’adreça de correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o al telèfon 93.844.30.40.

GestorDeContinguts.cat