Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Català Español

Píndoles formatives per a emprenedors i empreses

12/05/2015

Sota el títol f-EMpresa f-EMprenedors, l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de les Franqueses, conjuntament amb els ajuntaments de l’Ametlla, Canovelles, la Garriga, Figaró-Montmany i Tagamanent, ha organitzat dues jornades amb tot un seguit de píndoles formatives totalment gratuïtes adreçades a emprenedors i empreses. 

Les jornades es faran els dies 2 i 3 de juny a Can Ribas-Centre de Recursos Agraris. El dia 2 hi haurà quatre xerrades: la primera serà Reempresa: aprofita l’oportunitat d’un negoci en funcionament; la segona, Deixant empremta: construir una marca personal + comunicar eficaçment; la tercera serà Vendes per a no comercials; i la quarta, Vull vendre per Internet, però per on començo? Pautes per començar en el món de l’e-commerce

El dia 3 hi haurà la xerrada Xarxes socials i web 2.0 al món empresarial, una altra que porta per títol Aspectes fiscals i comptables que els autònoms han de conèixer sobre el seu negoci, i just abans de la cloenda tindrà lloc la píndola Com presentar un projecte a inversors. Finançament per a noves empreses: tradicionals i alternatives

Si en voleu saber el nom dels ponents i els horaris concrets de cada xerrada, podeu consultar el document adjunt. 

Per participar en qualsevol de les píndoles formatives caldrà confirmar-ne prèviament l’assistència a: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o al telèfon 938 443 040. Les jornades compten amb la col·laboració del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, els projectes Catalunya Emprèn i Reempresa, la Diputació de Barcelona i el Fons Social Europeu.

Arxius adjunts

GestorDeContinguts.cat