Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Català Español

Coworking al Viver.

09/02/2015

Nou espai de Coworking.

A partir d’aquest mes de febrer, el Viver d’empreses de les Franqueses del Vallès, ofereix un nou servei: l’Espai  COWORKING del Viver d’empreses, destinat a emprenedors  que encara no hagin iniciat la seva activitat, a empreses de recent constitució o no prou consolidades en el mercat, i també a professionals freelances amb projectes de mitja o llarga durada.

En aquest nou espai, ubicat en el despatx 7 de la Zona d’oficines, emprenedors, professionals autònoms, freelances… compartiran àrea de treball i podran establir cooperacions i sinergies empresarials, tot gaudint dels serveis que ofereix el Viver d’empreses.

Per a més informació contacteu amb nosaltres 

GestorDeContinguts.cat