Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Català Español

Les empreses dels polígons industrials de les Franqueses constitueixen una associació

12/02/2014

El dimarts 11 de febrer al matí a Can Ribas - Centre de Recursos Agraris, i amb la presència de l’Alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, es va signar la constitució de l’Associació d’Empreses dels Polígons de les Franqueses del Vallès, que agrupa les tres principals zones industrials del municipi (Congost, Pla de Llerona i Ramassar), les quals estaran representades en aquesta associació per empresaris de cada un dels polígons.

El president d’aquesta nova associació és Joan Maynou (Maynou S.A.), del polígon El Congost; Jordi Riera (Bopla S.A.), del polígon El Ramassar, en serà el vicepresident primer; Antoni Martínez (La Roca Lafaja), del polígon Pla de Llerona, vicepresident segon; Quim Aymerich (A.D. Marina Automoció S.A.) actuará com a secretari; i el tresorer serà Narcís Darnés (Derypol, S.A.). La resta d’empreses que formen part de la junta directiva de l’associació són Norbert Dentressangle, Laboratorios Calier i l’Hotel Sidorme.

Els primers projectes que s’han endegat han estat presentar una molt interessant millora de velocitat de connexió a Internet que pot arribar a 20 Mb reals per a les empreses del municipi a uns costos molt reduïts, i la compra mancomunada d’energia per estalviar costos.

GestorDeContinguts.cat