Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Català Español

Sano y Universal seleccionada pel programa Start-Up Catalonia

22/01/2014

 Sano y Universal, S.L., empresa ubicada en el Viver d’Empreses de les Franqueses, ha estat una de les 58 empreses seleccionades per participar en el programa Start-Up Catalonia de l’Agència  per a la competitivitat de l’empresa (ACCIÓ) de la Generalitat de Catalunya.

 Gràcies a aquest programa, l’empresa podrà rebre assessorament, formació, networking i recolzament a l’hora de buscar finançament.

 L’objectiu és capacitar els equips de manera que puguin fer front als reptes d’un creixement continuat i assolir el màxim potencial de l'start-up. El programa pretén donar les eines als equips per tal que planifiquin i executin un pla de creixement que les converteixi en empreses competitives globalment i invertibles.

 http://noticias.lainformacion.com/educacion/58-empresas-participan-este-ano-en-la-red-de-aceleradoras-start-up-catalonia_DneSbcKqcDL3oMr8R2KXS6/

GestorDeContinguts.cat