Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Català Español

28 EMPRENEDORS DE LES FRANQUESES FORME PART DEL "CERCLE D'OPTIMISME"

08/03/2013

Avui s’han lliurat els diplomes d’aquesta activitat

Aquest matí s’ha fet la darrera sessió formativa i el lliurament de diplomes als 73 emprenedors de les Franqueses, la Roca i la Garriga que participen al projecte “Cercle d’optimisme” que imparteix la Fundació Martí l’Humà.

L’acte de lliurament de diplomes, realitzat a la masia d'Art Cerveser de Canovelles, ha comptat amb la presència de l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, el Director de la Fundació, Santiago Cucurella i Jordi Salayet, coordinador de l’Aula d’Empreses.

L’alcalde Francesc Colomé ha mostrat la seva satisfacció per acompanyar tants emprenedors, als quals ha felicitat, i ha ofert els serveis del Viver d’Empreses de les Franqueses com a punt de partida dels seus projectes.

Cucurella ha expressat el seu optimisme pel nombre d’emprenadors d’aquest projecte, i ha desitjat sort i confiança en un mateix per posar en marxa les seves idees empresarials.

Dels 73 emprenedors del Vallès Oriental que prenen part al projecte, 28 són de les Franqueses, 34 de la Garrigai 11 de la Rocadel Vallès. El “Cercle d’optimisme” consta de 3 fases, s’han realitzat les dues primeres i ara és passarà a la tercera.

Tots aquells emprenedors que tenen idea de negoci i un pla d’empresa iniciat, podran optar a tenir un mentor del seu projecte que els guiarà perquè tingui més competències per desenvolupar-lo amb èxit.

http://votv.xiptv.cat/20-emprenedors-han-presentat-els-seus-projectes

GestorDeContinguts.cat