Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Català Español

Les Franqueses participa en una nova edició del programa "Mentoring"

11/04/2023

El programa posa en contacte l'emprenedoria i les petites empreses amb empreses consolidades

Les Franqueses col·labora un any més amb la Fundació Autoocupació i participa en el programa "Mentoring" 2023. Aquest programa vol posar en contacte l'empenedoria i les petites empreses amb altres ja consolidades per tal de compartir experiències.

El programa els protagonitzen emprenedors i emprenedores que volen tenir el suport d'una empresa similar a la seva i els i les voluntaris/es d'aquestes empreses consolidades que fan de mentors/res. Les persones que vulguin participar compten amb el suport dels personal especialitzat de l'Ajuntament i amb les sessions formatives de la fundació, programades tan per voluntaris/es com per a participants durant els mesos d'abril, maig i juny.

Si la vostra empresa o negoci està interessada en rebre acompanyament d'un/a mentor/a o voleu ser voluntaris/es i compartir la vostra experiència us podeu inscriure a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucar al 938 443 040.

Aquest projecte forma part del programa de voluntariat de la Fundació Autoocupació en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.

GestorDeContinguts.cat