Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Català Español

Tercera convocatòria d'ajuts Kit Digital Segment III: empreses de menys de 3 treballadors/res

27/01/2023

Informació de la tercera convocatòria d'ajudes econòmiques per a la transformació digital de les pimes i autònoms/es que tinguin menys de 3 treballadors/res

El termini de sol·licitud per aquesta tercera convocatòria es va iniciar el dia 20 d'octubre a les 11h i finalitza el 20 d'octubre de 2023 a les 11h, o fins esgotar el pressupost de la convocatòria.

Més informació a la pròpia convocatòria, on entre d'altres, es detallen els requisits per sol·licitar les ajudes, les obligacions dels beneficiaris, els imports màxims d'ajuda per a cada categoria de solucions de digitalització, la justificació, el pagament i control de la solució tecnològica.

Recordeu que la convocatòria del segment II, empreses de 3 a 9 treballadors, finalitzarà el 2 de setembre 2023 a les 11h, o fins esgotar el pressupost de la convocatòria.

L'Ajut, que es denomina "bo digital", per aquest segon segment serà d'un import màxim per beneficiari/ària de 2.000€. Aquest bo digital es bescanvia en la contractació d'una o diverses solucions de digitalització amb un dels Agents Digitalitzadors Adherits (Consulta el Catàleg de digitalitzadors).

Trobareu tota la informació a Acelerapyme i també en aquesta guia per a la presentació de sol·licituds.

Així doncs, si esteu treballant o valorant un projecte transformador a la vostra empresa, novament us animem a participar en aquest ajut que és una iniciativa del Govern d'Espanya amb l'objectiu de subvencionar la implantació de solucions digitals.

Si necessiteu més informació o teniu dubtes podeu contactar amb l'àrea de Dinamització Econòmica de l'Ajuntament al 938 443 040 o a Can Ribas, camí Antic de Vic, 10.

 

GestorDeContinguts.cat