Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Català Español

Les Franqueses participa a la 2a edició de la Matinal de la Reempresa

09/03/2017

Una jornada d’activitats i conferències dirigides a cedents i reemprenedors que busquen comprar o vendre un negoci en funcionament

L’Àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Les Franqueses, com a punt d’atenció de Reempresa, ha participant en la tasca de dinamització de l’espai de Matchings de la segona edició de la Matinal de Reempres per tal de convertir-lo en un punt de trobada entre empresaris del territori que han decidit vendre el seu negoci i reemprenedors disposats a donar-los continuïtat. També hi participen les àrees de promoció econòmica dels ajuntaments de Granollers, Cardedeu, Sant Celoni, Caldes de Montbui i l’EMFO de l’Ajuntament de Mollet.

La Matinal de Reempresa es farà el 29 de març, de 10 a 14 h, a Can Muntanyola, a Granollers. L’acte s’estructurarà en diverses activitats: dues conferències amb l’objectiu d’assessorar a possibles cedents i reemprenedors interessats en el programa i un espai de matchings, on els participants disposaran de 30 minuts per poder-se entrevistar amb diferents cedents que busquen vendre el seu negoci. L’objectiu d’aquesta activitat és poder acostar a les persones interessades en reemprendre un negoci amb altres que busquen cedir-lo perquè es coneguin i aquests últims puguin explicar de primera mà el funcionament i gestió de la seva empresa.

Horaris:

  • 10 h Acreditacions
  • 10.15 h Reempresa: mercat d'oportunitats
  • 11 h Conferències: Com millorar l'empresa / Com vendre l'empresa
  • 12 h Espai de Matchings
  • 14h Clausura

Es tracta d’una acció de treball en xarxa promoguda des de la Diputació de Barcelona i coordinada pel Centre de Reempresa de Catalunya s’emmarca en el conveni de col·laboració que el mes de juny van renovar la DIBA i la patronal Cecot per consolidar un mercat organitzat i transparent de compravenda de petites i mitjanes empreses mitjançant els 35 ajuntaments de la demarcació de Barcelona.

La primera edició de la Matinal de la Reempresa va tenir lloc el passat mes de novembre a l’Auditori de Cornellà i va reunir a més de 100 participants. L’acte va ser organitzat conjuntament amb un total de vuit municipis del Baix Llobregat i el Barcelonès. Un total de 17 empresaris cedents i 3 assessors de CaixaBank van participar a l’espai de matchings, el que va suposar la generació de 40 processos amb diferents reemprenedors.

Arxius adjunts

GestorDeContinguts.cat